Прихватилиште за напуштене псе

Прихватилиште за напуштене псе

Прихватилиште за напуштене псе – пружа одговарајућу заштиту за све псе прихватилишта и сви пси се дају на усвајање пролазећи осим ветеринарског прегледа и вакцинације, тест провјере карактера. Капацитет прихватилишта је четрдесет паса. Хигијенска служба ради по позиву грађана, ветеринарског инспектора, на захтјев службеног лица и комуналне полиције, те редовно обилажење терена.
Оснивање овог прихватилишта и хигијенске службе успоставио се систем контроле паса луталица и поставио основне принципе и правила из наведене области.

Град Градишка и хигијеничарска служба води се по систему добробити, који представља однос живота и животне средине, водећи се принципима у раду прихватилишта за напуштене псе је промоција одговорности власништва, који може значајно смањити број паса луталица. Град Градишка са представништвом фондације Догс Труст у БИХ спроводи програме едукације ђеце и стерилизације паса луталица. Фондација осигурава техничка, савјетодавна и финансијска подршка за ветеринарске услуге стерилизације и кастрације, као и праћење услуге микрочиповања, чишћења од паразита, вакцинисања против бјеснила, те уношење података у базу података Догс Труст.

Прихватилиште за напуштене псе
ПРЕГЛЕДАЈТЕ НАШЕ

ОСТАЛЕ УСЛУГЕ